קרני חמאה שקדים
חמאת שקדים יכולה להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. זה הר ד ' אובר יש 133 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר, תמצית שקדים, קליפת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 15%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קרני חמאה מלאות שקדים, קרני חמאה, ו קרני חמאה שוויצריות.
הוראות
בקערה קטנה ממיסים שמרים בחלב.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר וחמאה; מערבבים היטב. בקערה גדולה שלבו את הקמח,המלח ושאר הסוכר.
מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים תערובת שמרים; מקציפים לתערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
אגרוף בצק למטה; מחלקים לשליש. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל מנה ל -12 אינץ'. מעגל. ממיסים 3 כפות חמאה; מברישים 1 כף מעל כל עיגול. בקערה שלבו את הסוכר, השקדים, הביצה, התמצית, קליפת הלימון והחמאה שנותרה; מערבבים היטב.
מורחים שליש על כל עיגול בצק.
חותכים כל אחד ל -12 טריזים.
מגלגלים טריזים מהקצה הרחב; מניחים את הצד הנקודתי כלפי מטה 2 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה משומנים. עקומת מסתיים כדי ליצור סהר.
מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים למשך 30 דקות או עד להכפלה.
אופים בחום של 375 כ 10-12 דקות או עד להשחמה קלה.
שלב מרכיבי זיגוג; מברישים מעל לחמניות חמות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. קו הרוחב לרמנדייר-ברנייר אקסטרה ברוט עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 55 דולר לבקבוק.
![לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט]()
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
כרמים ממוקמים בוורטוס, אוגר, אוויזה, קרמנט, המהווים קו קרוב למרידיאן ה -4. קו האורך הוא 60% יין בסיס מהוינטג ' 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקיות למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.