קרפדה-In-The-חור עם רוטב בצל ועגבניות שרי
מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח, שמן צמחי, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שורש ירקות ופנצ'טה קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל, נקניק ומילוי קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל, ו קרפדה בחור (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצל, ערבוב, עד הזהב, 10 עד 15 דקות. מכסים; מבשלים מעל חום נמוך מאוד נמוך וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד חום ו jammy, על 25 דקות.לאט להוסיף 1 כף הקמח תוך ערבוב ולאחר מכן לבשל, ערבוב כל הזמן במשך 2 דקות.
הסר מהחום; להקציף את היין, המניות, ורוטב ווסטרשייר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; להתבשל עד עבה, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. כבה את החום ותן לו לשבת עד ההגשה שבה זמן מחדש לחמם את הרוטב. מחממים התנור ל 425â°f. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, ½ כוס מים, וחרדל; העונה עם מלח ופלפל.
לטאטא בקמח ½ כוס הנותרים.
בואו לעמוד 20 דקות.מעיל 13 x 9 אינץ ' או 3 ½ ליטר תבנית אפייה עם השמן; חום בתנור 10 או 15 דקות, עד עישון חם.
יוצקים את הבלילה לתוך הצלחת. מסדרים את הנקניקיות על גבי; מפזרים רוזמרין.
אופים עד נפוח, 25 עד 30 דקות.
מגישים מיד עם רוטב וכמה (אופציונלי) עגבניות שרי בצד.