קרפים עם בננות ואגוזים-רוטב שוקולד
מתכון קרפים עם בננות אגוזים-שוקולד רוטב יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. ארוחת הבוקר הזאת 469 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם קמח, חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: קרפים עם בננות מטוגנות ושוקולד, שייק אגוזי לוז שוקולד עם בננות, ו שיפודי פנקייק ללא גלוטן עם ארוחת אגוזי לוז, בננות ומטבל שוקולד עבור # Brunchweek.
הוראות
כדי להכין קרפים, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח, סוכר ומלח בקערה בינונית; מערבבים עם מקצף.
שלב 1 1/2 כוסות חלב וביצים, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת קמח, ערבוב עם מקצף רק עד חלקה. כיסוי הבלילה; צמרמורת במשך 15 דקות.
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה.
בזהירות להרים קצה קרפ עם מרית. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל; לבשל 30 שניות.
מניחים קרפ על מגבת; להתחמם. חזור על הליך עד שכל הבלילה משמשת. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
כדי להכין רוטב, לשלב את הממרח אגוזי לוז-שוקולד, 2 כפות חלב, ווניל בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב עם מקצף עד חלקה. תתחמם.
מקלפים בננות וחותכים לחצי לאורך; חותכים כל חצי לרוחב ל-2 חתיכות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה. סדר 4 חתיכות בננה בשכבה אחת במחבת. לבשל 1 דקה או עד השחמה קלה. הפוך חתיכות; לבשל 1 דקה.
הסר חתיכות בננה מן המחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם חתיכות בננה שנותרו.
מקום 1 חתיכת בננה במרכז של כל קרפ; לקפל הצדדים מסתיים מעל, ומקום, בצד התפר למטה, על משטח נקי. חזור על הליך עם חתיכות בננה שנותרו קרפים.
כפית על 1 כף רוטב על כל אחד 4 צלחות, מתפשט כדי לכסות את מרכז הצלחות. מסדרים 2 קרפים על כל צלחת; מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה.