קרפים פטריות עם רוטב צ'ילה Poblano
קרפים פטריות עם רוטב צ'ילה Poblano עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. ארוחת הבוקר הזאת 502 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לך כל המטרה קמח, צ'ילי poblano, גבינת מונסטר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרפים פטריות עם רוטב צ'ילה Poblano, ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק), ו צלע צלויה עם עגבניות ורוטב צ'ילה Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת חלב, ביצים, 2 כפות חמאה מומסת, ומלח בבלנדר 5 שניות.
מוסיפים קמח, 1/2 כוס בכל פעם, תערובת הבלילה עד חלקה לאחר כל תוספת.
תן מנוחה 1 עד 2 שעות. הבלילה Reblend 5 שניות לפני השימוש.
מחבת nonstick חום עם תחתית בקוטר 7 עד 8 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה; מברשת עם חמאה מומסת.
יוצקים 3 כפות הבלילה למחבת; מחבת מערבולת כדי מעיל התחתון באופן שווה. מבשלים עד לתחתית קרפ הוא זהב, על 30 שניות. לשחרר קצוות בעדינות עם מרית ולהפוך קרפ מעל. מבשלים עד התחתית הוא חום כתמים, על 30 שניות. להפוך קרפ החוצה על מגבת נייר. חוזר, מה שהופך על 16 קרפים וערימה בין מגבות נייר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לעטוף ולהירגע.)
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומטגנים עד שקופים, כ 3 דקות.
מוסיפים פטריות, אפאזוט ושום. Sauté עד פטריות חומות ונוזל פטריות התאדה, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
צ 'אר צ' יילס ישירות מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר 10 דקות. פיל, זרע, ופרוס צ ' יילס דק.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מטגנים עד רך, על 2 דקות.
מוסיפים שום; מערבבים 30 שניות. מערבבים בקמח (תערובת עשויה להיות מוצקה). Sauté 1 דקה יותר.
מקציפים בחלב חם ומביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד רוטב מתעבה, לטאטא מדי פעם, כ 5 דקות.
מוסיפים שמנת וחצי צ 'ילי קלוי (שמורת צ' ילי שנותרה לקישוט). תערובת רוטב עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
לטאטא מעל חום בינוני עד רק חם לפני המשך.)
מברשת אפייה קטנה עם שמן. מסדרים 1 קרפ, כתמים חומים למעלה, על משטח העבודה.
מקום 2 כפות ארוזות מילוי במרכז. מקפלים קרפ לשניים. מקפלים לחצי שוב, ויוצרים משולש.
מקום מלא קרפ על גיליון מוכן. חזור עם 11 קרפים יותר וכל מילוי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בנייר כסף וצינה.)
יוצקים 1/4 כוס רוטב למרכז של כל אחד 6 צלחות ovenproof. למעלה כל אחד עם 2 קרפים מלאים.
אופים עד גבינה נמסה, על 12 דקות.
בינתיים, חום 3 כפות שמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה.
הוסף צ ' ילי poblano שמורות ותירס; sauté עד מחומם דרך, כ 2 דקות.
מקשטים קרפים עם צ ' ילי מוקפץ ותירס, ואז עלי כוסברה ומגישים.
* גבינה צהובה בהירה, רכה למחצה, השונה מהגבינה הספרדית המיושנת באותו שם. במקום גבינת צ 'דר קלה, מונטריי ג' ק, או מונסטר.