קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

קרפים קמח תירס עם ריקוטה ובשר חזיר

קרפים קמח תירס עם ריקוטה ובשר חזיר
מתכון קרפים קמח תירס עם ריקוטן חזיר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח תירס, תירס, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. מתכונים דומים: קרפים קמח תירס עם ריקוטן וחזיר, קרפים קמח תירס עם מילוי אוכמניות ריקוטה, ו קרפים בקמח תירס.

הוראות

1
תערובת קמח, קמח תירס, כמון, מלח, חלב, ביצים, ו 2 כפות חמאה בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
תנו לבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
3
מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם חמאה וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מערבבים הבלילה, ולאחר מכן, מחזיק מחבת את החום, לשפוך 1/3 גביע הבלילה, מיד הטיה ומחבת סיבוב כדי מעיל תחתון. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) לחזור מחבת לחמם ולבשל עד רק להגדיר זהב חיוור סביב קצוות, 10 עד 15 שניות. שחרר קצה קרפ עם מרית סיליקון חסינת חום, ואז להעיף קרפ מעל בזהירות עם קצות האצבעות. קוק עד התחתית מוגדר, כ -20 שניות יותר, ולהעביר קרפ לצלחת. הפוך 11 קרפים יותר באותו אופן, צחצוח מחבת קלות עם חמאה עבור כל וערימה קרפים על צלחת כמו מבושל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 191°. חמאה קלה 13 על ידי 9 אינץ '(או 15 על ידי 10 אינץ') צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים יחד ריקוטה, חזיר, ביצה, מלח ופלפל. שים 1 קרפ, צד חיוור למעלה, על משטח עבודה ולהפיץ 1 כפית ג 'לי פלפל בקו אופקי ממש מתחת למרכז קרפ (לקראת סוף הקרוב אליך), משאיר גבול 1 אינץ' בכל צד. כפית 1/3 כוס ריקוטה מילוי מעל ג ' לי לקפל בצדדים של קרפ מעל מילוי, ולאחר מכן, החל בתחתית, להתגלגל עד לצרף מילוי. מסדרים קרפ, צד התפר למטה, בתבנית אפייה. להרכיב 11 קרפים יותר באותו אופן, הסדרת אותם בשכבה 1 בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לי פלפלג ' לי פלפל
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
קרפיםקרפים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
אופים, מכוסה בנייר כסף, עד מילוי חם, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
ממיסים חמאה במחבת 10 אינץ ' מעל חום מתון עד הקצף שוכך, ואז מבשלים בצל ירוק לבן חיוור, ערבוב, עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים תירס, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים ירקות בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 1 דקה. ציפוי כפית מעל קרפים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
קרפיםקרפים
1
קרפים יכול להיות מלא (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים