קרפים טעימים בטעם קינמון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך שמן צמחי, קורנפלור, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . מתכונים דומים: סופר-פשוט תפוח-קרפים קינוח קינמון, קרפי קינמון תפוחים עם מייפל Mascarpone גבינה ציפוי # MysteryDish, ו קרפים וניל קינמון.
הוראות
1
להקציף ביצים ומלח יחד בקערה. בהדרגה מערבבים קמח לתוך ביצים, לסירוגין עם 2 כוסות חלב עד משולב לחלוטין. מקציפים 1/4 כוס שמן צמחי 1/2 כפית קינמון לתוך תערובת קמח. להכניס את הבלילה למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים תפוחים, סוכר, 2 כפיות קינמון, ו 2 כפות מים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מקציפים קורנפלור ו 1 כף מים בקערה קטנה; לשפוך לתוך תערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
תערובת תפוח מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 8 עד 10 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
להקציף 1 1/2 כפות חלב לתוך הבלילה צונן.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
חום על 1 כפית שמן צמחי קרפ או מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים על 1/3 גביע הבלילה לתוך השמן המחומם; עצה ולסובב את מחבת קרפ עד הבלילה מכסה את כל האזור. מבשלים עד הקצוות מתחילים להתכרבל מן הצדדים של המחבת, על 30 שניות; להעיף את קרפ ולהמשיך לבשל עד זהוב קלות בצד השני, על 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר קרפ מחבת, להוסיף עוד שמן, ולחזור עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כפית את התפוח מילוי לתוך כל קרפ; לקפל קרפ מעל המילוי ומגישים.