קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות9
ציון בריאות2
מגזין

קרפי שוקולד-תות

קרפי שוקולד-תות
המתכון קרפי שוקולד-תות מוכן בערך 30 דקות והוא בהחלט אדיר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. זה ארוחת הבוקר יש 472 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ממרח שוקולד-אגוזי לוז, ביצים, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: קרפי שוקולד-תות, קרם תות שוקולד עם רוטב קרמל, ו קרפי תות עם קרם מסקרפונה תות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב את הביצים, החלב, הקמח, אבקת הקקאו, הסוכר והמלח בבלנדר או בקערה. מערבבים או מקציפים ביד עד שהתערובת יוצרת בלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים מחבת קרפ או מחבת טפלון בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה. ממיסים 1 קוביית חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף 1/4 כוס של הבלילה ובמהירות להטות את פאן כדי ליצור אפילו ציפוי של הבלילה על תחתון של פאן. מבשלים עד להגדיר, על 1 דקה. בעזרת מרית עמידה בחום, שחררו בזהירות את הדפנות והפכו בעדינות את הקרפ. מבשלים במשך 1 דקה. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים את הריבה והמסקרפונה בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מורחים כל קרפ עם 3 כפות מתערובת הריבה ומשאירים גבול בגודל 1/2 אינץ'. מקפלים את שני הקצוות המנוגדים של כל קרפ פנימה ומגלגלים לצורת צינור. חזור על הפעולה עם שאר החומרים. מסדרים את הקרפים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
3
מחממים את אגוז השוקולד על אש נמוכה בסיר קטן, תוך ערבוב מתמיד, עד שהוא חם. כף מעל הקרפים והגיש.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה