קרפי שוקולד-תות
המתכון קרפי שוקולד-תות מוכן בערך 30 דקות והוא בהחלט אדיר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. זה ארוחת הבוקר יש 472 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ממרח שוקולד-אגוזי לוז, ביצים, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: קרפי שוקולד-תות, קרם תות שוקולד עם רוטב קרמל, ו קרפי תות עם קרם מסקרפונה תות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב את הביצים, החלב, הקמח, אבקת הקקאו, הסוכר והמלח בבלנדר או בקערה. מערבבים או מקציפים ביד עד שהתערובת יוצרת בלילה חלקה.
מחממים מחבת קרפ או מחבת טפלון בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה. ממיסים 1 קוביית חמאה במחבת.
להוסיף 1/4 כוס של הבלילה ובמהירות להטות את פאן כדי ליצור אפילו ציפוי של הבלילה על תחתון של פאן. מבשלים עד להגדיר, על 1 דקה. בעזרת מרית עמידה בחום, שחררו בזהירות את הדפנות והפכו בעדינות את הקרפ. מבשלים במשך 1 דקה. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה והחמאה.
מערבבים את הריבה והמסקרפונה בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים כל קרפ עם 3 כפות מתערובת הריבה ומשאירים גבול בגודל 1/2 אינץ'. מקפלים את שני הקצוות המנוגדים של כל קרפ פנימה ומגלגלים לצורת צינור. חזור על הפעולה עם שאר החומרים. מסדרים את הקרפים על מגש.
מחממים את אגוז השוקולד על אש נמוכה בסיר קטן, תוך ערבוב מתמיד, עד שהוא חם. כף מעל הקרפים והגיש.