קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

קרפי שרימפס

קרפי שרימפס
. אם יש לך שרימפס, חלב, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Crackle קרפים עם שרימפס, שרימפס שמנת & קרפים גבינת עיזים, ו סייגון קרפים עם שרימפס, בייקון וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריססו צלחת אפייה בגודל 9x12 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מקציפים 1 1/2 כוסות חלב וביצים יחד בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי עד מוקצף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
להוסיף 1 1/4 כוסות קמח 1/4 כפית מלח לתערובת חלב; לנצח עד incorporated, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
4
מחממים מחבת שאינה מקל על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים 1/4 גביע הבלילה למחבת ומיד לסובב את המחבת עד הבלילה באופן שווה מעילה את החלק התחתון בשכבה דקה. מבשלים עד העליון של קרפ הוא כבר לא רטוב התחתון הפך חום בהיר, על 4 דקות. הפעל מרית סביב קצה המחבת כדי לשחרר; להעיף קרפ ולבשל עד שהצד השני הפך חום בהיר, על 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
6
לטאטא מים, 1/4 כוס קמח, 1/4 כפית מלח יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מניחים חמאה ושום במחבת לא מקל על אש נמוכה. מכסים מחבת ומבשלים עד השום הוא חום זהוב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים שרימפס בשר לובסטר; מערבבים, מכסים מחבת, ומבשלים עד שרימפס הם ורודים בהירים מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר לובסטרבשר לובסטר
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים מיץ לימון ופלפל קאיין; מערבבים, מכסים מחבת, ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
להקציף מים-תערובת קמח ומערבבים לתוך תערובת שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מפזרים גבינת פרמזן על תערובת שרימפס; לבשל ומערבבים על חום בינוני עד מעובה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
שרימפסשרימפס
12
הסר מחבת מחום שרימפס כפית מילוי על כל קרפ.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מגלגלים כל קרפ סביב מילוי ומניחים בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
שלב 1 כוס חלב, מיונז, ו 1 כף קמח בסיר קטן; לבשל ומערבבים על חום בינוני עד מבעבע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
רוטב רסס מעל קרפים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
רוטברוטב
17
אופים בתנור שחומם מראש עד קרפים מבושלים דרך והרוטב מבעבע, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.