קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

קרפצ'יו סלמון טרי

קרפצ'יו סלמון טרי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך עלי סלט ולחם חום, לימונים, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. מתכונים דומים: קרפצ'יו סלמון עם ווסאבי, קרפצ'יו סלמון שומר, ו קרפצ'יו עגבניות וסלמון מעושן.

הוראות

1
יש לשטוף ולייבש את הסלמון, ולאחר מכן לעטוף בסרט נצמד להקפיא 1 hr כדי להקל על חיתוך. בינתיים, מגררים דק את ההתלהבות מלימון אחד וסוחטים את המיץ משניהם.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
מערבבים בקערה עם שמיר, שאלוט, סוכר ומלח ים כפית 1.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את שמן הזית ומקציפים להתמזגות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לפתוח את הסלמון ולהגדיר על קרש חיתוך גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
חותכים פרוסות דקות וופל באלכסון, כפי שהיית סלמון מעושן. מסדרים שכבה של הסלמון על צלחת רדודה גדולה, ואז כף על קצת המרינדה להפיץ אותו באופן שווה מעיל הדגים. המשך חיתוך ושכבות, מסיים עם שכבה של מרינדה. כיסוי עם סרט נצמדות, ישירות על הדגים, וצינה לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(55 ופלים)(55 ופלים)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
כדי לשרת, לארגן את פרוסות הסלמון על מגש לפזר על צלפים וכמה עלים סלט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
7
מגישים עם לחם חום פרוס דק או לחם סודה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.