קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

קרפצ'יו סלק צלוי במלח

קרפצ'יו סלק צלוי במלח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרפצ'יו סלק קלוי מלח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא שמן צמחי, פלפל, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סקווש מורשת קלוי סלק אפוי מלח עם רך מבושל הוא, קרפצ'יו סלק, ו קרפצ'יו סלק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מניחים שכבת מלח 1/4 אינץ ' בתחתית צלחת אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הסלק על גבי המלח, מוודאים שהם לא נוגעים זה בזה. מכסים את הסלק עם המלח הנותר (לשמור כמה לתיבול) ואופים עד מזלג מכרז, על 1 שעה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר את הסלק מן המלח ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
בינתיים, להפוך את ההלבשה: מחית את גבינת עיזים, קרם פרש, שמן זית, חומץ ושאלוט בבלנדר עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קרם פרשקרם פרש
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מחממים את שמן הירקות במחבת קטנה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים עד קריספ, 5 עד 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
7
העברה עם כף מחורצת לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז; העונה בקלילות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
לקלף את הסלק (העורות יחליקו מייד) ולפרוס לתוך סיבובים דקים באמצעות mandoline או סכין חדה. מחלקים את פרוסות הסלק בין הצלחות. כפית חלק מהרוטב גבינת עיזים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
שים את ארוגולה בקערה, טפטוף עם מיץ לימון ושמן זית, מתבלים במלח וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים את סלט ארוגולה לצלחות; טפטוף עם יותר גבינת עיזים רוטב, אם תרצה. למעלה עם צנוברים ומרווה מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
11
צילום: יונהי קים