קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

קרפ מאיר לימון ופטל

קרפ מאיר לימון ופטל
Meyer Lemon And Raspberry Crepes might be just the morn meal you are searching for. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, פטל, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 77 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו קרפים עם קצפת Meyer Lemon Ricotta, מאייר לימון קמומיל סוזט קרפים עם יוגורט יווני, ו מאייר עוגות פטל לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, מניחים את כל מרכיבי קרפ למעט חמאה נוספת. כיסוי; להתמזג עד חלקה. מקררים לפחות 2 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
ב medium bowl, beat Meyer Lemon Chantilly Cream מרכיבים עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות טופס. כיסוי; להכניס למקרר עד שישב בכלא.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אם הבלילה נפרדה, מערבבים לפני השימוש.
4
חום 6-7 אינץ 'או 9-10 אינץ' מחבת על חום בינוני גבוה. לנגב מחבת עם חמאה נוספת. כדי להפוך קרפ במחבת קטנה, יוצקים 3 כפות הבלילה למחבת (אם באמצעות מחבת גדולה, להשתמש 1/4 גביע הבלילה). מיד להטות ולסובב מחבת להפיץ הבלילה על פני השטח התחתון. מבשלים עד פני השטח העליון יבש. שחרר קצה עם מרית; הפוך קרפ מעל באמצעות אצבעות. תבשל בצד השני בערך 15 שניות. הפעל קרפ מתוך מחבת על מגבת מטבח נקייה להתקרר. חזור עם הבלילה שנותרה, מחבת ניגוב עם חמאה לפי הצורך וערימה קרפים כמו מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קרפיםקרפים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
כדי לשרת מיד, לכסות קרפים עם נייר; להתחמם בתנור 93° שחומם מראש. להגשה מאוחרת יותר, לעטוף קרפים בניילון נצמד, מקום אחסון מזון או שקית פלסטיק מקפיא, ומקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
כדי לשרת, למקם קרם Chantilly לימון מאייר בשקית לקשט.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
7
מקום 1 קרפ בכל פעם על משטח עבודה. צינור קו של קרם למטה מרכז קרפ. מקפלים 1 צד על שמנת; מקפלים את הצד השני מעל הדף. קרפים צלחת על צלחות הגשה; למעלה עם פטל. אחסן כל קרם chantilly שנותר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
קרפיםקרפים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל