קרקרים שרדונה
את המתכון של קרקר שרדונה אפשר להכין בערך 55 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 157 קלוריות . תמורת 44 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. הוא עובד היטב כמזנון לא יקר. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . אם יש לך תערובת מטבל חווה, אבקת שום, קרקרים חיטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון ספונקולרי של 8% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: ממרח שרימפס שרדונה , שרדונה עוף איטלקי וג'לי תות-שרדונה .
הוראות
מניחים קרקרים בקערה גדולה.
מערבבים את שאר החומרים; יוצקים על קרקרים וזורקים לציפוי.
העבר לשני 15 אינץ' לא משומנים. x 10 אינץ'. x 1-in. תבניות אפייה.
אופים בחום של 250 מעלות למשך 45 דקות או עד שהן פריכות, תוך ערבוב כל 15 דקות. מצננים על רשת. מאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!