ראגו של הקצב עם פוזילי
ראגו של הקצב עם פוזילי עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, חזיר אפוי עבה, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו פוזילי מחיטה מלאה עם ראגו בקר, Pasticcio Di Fusilli (אפוי Fusilli), ו סטייק קצבים. (מתכונים דומים).
הוראות
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הגזר, סלרי, בצל ושום ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 10 דקות.
מוסיף את pancetta בשר טחון לבשל, לשבור את הבשר עם כף עץ, עד כבר לא ורוד, על 8 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים על אש נמוכה, מערבבים מדי פעם, עד מבריק בצבע חלודה, כ 10 דקות.
מוסיפים את חזיר חתוך, חלב, יין לבן ומים לתבשיל ומבשלים את הסמרטוט על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהוא סמיך ורטוב, על 1 שעה ו 15 דקות. מתבלים את הסמרטוט במלח ופלפל.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את fusilli, ערבוב לעתים קרובות, עד אל דנטה.
מסננים את fusilli ולהוסיף אותו לרוטב. מערבבים היטב כדי לצפות את הפסטה.
מעבירים את הפסטה לקערות רדודות ומגישים מיד, עוברים פקורינו מגורד ליד השולחן.