קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות20
מגזין

ראשי

ראשי
הבית נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 380 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מלח כשר, תפוחי אדמה קטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את סטייקים טונה על צלחת לטפטף מנה טובה של EVOO עליהם מרפרף כמה פעמים כדי לוודא שהם מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
יוקוןיוקון
2
מפזרים פלפל שחור ואז לשפשף את הצד לחתוך של גרידת לימון לתוך סטייקים (לא מלח אותם עדיין).
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות F ומכינים את הירקות. עבור הגזר, לעשות חתך אחד בזווית 45 מעלות, ואז לגלגל אותו 1/4 לפנות ממך ואז לעשות עוד חתך באותה זווית. אני לא בטוח מה זה לחתוך נקרא אבל זה נהדר כי זה עושה את כל חתיכות הגזר בערך באותו עובי (שבו אתה שולט על ידי כמה רחוק אתה חותך) אז הם מבשלים באופן שווה. השתמשתי במגוון רחב של תפוחי אדמה רזים ארוכים וחתכתי אותם באותה הדרך. ואז פשוט לזרוק את הגזרים, תפוחי אדמה, ושום בכמות טובה של EVOO, מלח ופלפל. שים את זה בתנור במשך כ 40 דקות או עד תפוחי האדמה כמעט נעשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
יוקוןיוקון
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוסיף את האספרגוס ועלי גזר, לזרוק הוספת EVOO יותר אם זה נראה כאילו זה צריך את זה ואז לשים אותו בחזרה בתנור.עכשיו הגיע הזמן לבשל את הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
עלי גזרעלי גזר
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מחממים נירוסטה תחתית כבדה או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את גרידת הלימון וזרוק. הפוך את הסטייקים כמה פעמים כדי לוודא שהם מצופים היטב בשמן ואז מפזרים מלח כשר משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-דַק-
7
מניחים את הסטייקים במחבת החמה ולא להפריע להם עד שהם מוכנים להעיף. אתה יודע שהם מוכנים כאשר השליש התחתון של הסטייק הוא חום (העליון 2/3 של יהיה אדום). אם המחבת הייתה חמה מספיק והם מוכנים להעיף, הם צריכים להיות די קל לנתק ולהסתובב עם כמה מלקחיים, אבל אם הם דבק להשתמש במרית. מבשלים את הצד הזה עד התחתון 1/3 הוא חום (עכשיו שלישים התחתון העליון צריך להיות חום והאמצע 1/3 צריך להיות ורוד, לא אדום).קח את הירקות מהתנור לאחר היפוך הטונה וצלחת הירקות. כאשר הטונה נעשית, לשים אותם על גבי הירקות מיד אז הם לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
טפטוף 1 כפית מיץ לימון ו 1 כפית של EVOO על כל סטייק ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
יוקוןיוקון