רביולי גבינת פפרוני דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 581 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -29 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פטריות, פטריות, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 38% . מתכונים דומים: לחם פפרוני רול/פפרוני , 3 רביולי גבינות , ורביולי גבינת עוף ועיזים ברביקיו .
הוראות
1
מבשלים רביולי לפי הוראות האריזה. בינתיים, בסיר גדול מטגנים פטריות, פפרוני ובצל בחמאה עד שהבצל מתרכך. מערבבים רוטב עגבניות, גבינת פרמזן, אבקת שום, בזיליקום, אורגנו וקאיין; לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
רביולי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות