רביולי טורקיה וחמוציות
רביולי טורקיה וחמוציות הוא מנה עיקרית ים תיכונית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עטיפות וונטון, שמנת כבדה, רומנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: רביולי טורקיה וחמוציות, טורקיה רביולי לזניה, ו לזניה טורקיה רביולי קדימה.
הוראות
להכנת הרביולי: בקערה בינונית מערבבים יחד את ההודו, רוטב החמוציות, הגבינה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הביצה, המלח והפלפל.
הניחו 10 עטיפות וונטון על משטח עבודה.
מברישים קלות במים בעזרת מברשת מאפה.
מניחים 1 כף מתערובת ההודו על כל אחת מעטיפות הוונטון. למעלה עם עטיפה נוספת של וונטון. לדחוף החוצה כל אוויר בועות ולחץ את קצוות בחוזקה כדי חותם.
להכנת הרוטב: במחבת בינונית וכבדה מחממים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד מבושל, כ 1 דקה. מוסיפים לאט את מרק העוף, תוך ערבוב מהיר כדי למנוע גושים.
מוסיפים את השמנת, הפרלי, המלח והפלפל ומבשלים, ללא רתיחה, במשך 2 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים על אש גבוהה.
מוסיפים את הרביולי ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה וההודו מבושל, תוך ערבוב מדי פעם, כ -3 דקות.
מסננים את הרביולי לרוטב ומערבבים לציפוי.
מגישים מיד במנות אישיות, מטפטפים עם הרוטב הנותר.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די קפריה ריסרבה הוא יין אדום אודם עמוק. הארומה המורכבת והמתוחכמת שלו מזכירה פירות בצעד ראשון, נפתחת בהדרגה ומציגה תבלינים וליקריץ. על החיך, הוא בשרני, הרמוני ומלא גוף, עם התמדה ארוכה.