תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רביולי עגבניות בזיליקום לאפות עם פרמזן. מתאים ל-45 מנות. מנה אחת מכילה 36 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, בצל ירוק, ממרח גבינת שמנת פילדלפיה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו פרמזן עגבניות בזיליקום לאפות, רביולי בזיליקום ריקוטה ורוטב שמנת עגבניות, ו רביולי עם רוטב עגבניות ובזיליקום קרמי מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים ממרח גבינת שמנת, חלב ותבלינים בקערה בינונית עד מעורבב.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.