תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף & רביולי פטריות בר עם רוטב מרווה דובדבן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 542 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, עטיפות של וונטון, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: רביולי פטריות בר ברוטב מרווה וחמאה חומה, רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר, ו רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.