רביולי פטריות בר של Cyn
רביולי פטריות בר של Cyn עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 662 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מרק בשר, פטריות כפתור, פטריות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח unbleached אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפה תות כקינוח. מתכונים דומים: רביולי פטריות בר, רביולי פטריות בר במרק פורצ'יני, ו רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר.
הוראות
המילוי.ממיסים חמאה במחבת.
מוסיפים שמן זית לחמאה מומסת.
תן לפטריות להזיע עד שהן ישחררו את המיצים שלהן.
מוסיפים פלפל, מלח ואבקת בצל / שום.
מוסיפים 1/8 מרק בשר כוס ולתת תערובת להפחית.לאחר מופחת, להסיר מהחום ולתת מגניב.
מוסיפים גבינות למעבד בלנדר / מזון.
מוסיפים תערובת פטריות מקורר לגבינה.להתמזג יחד עד חלקה.
מוסיפים יותר מרק אם התערובת עבה מדי.
הסר תערובת לקערה מערבבים ב 1/2 כוס פטריות מעורבות.תניח בצד.הבצק: לנפות קמח ומלח יחד.
מניחים תערובת קמח על לוח, מה שהופך באר במרכז הקמח.זרוק ביצים לתוך הקמח היטב, באמצעות היד או מזלג, לשבור את החלמונים להכות ביצים מעט.
מערבבים את הביצים והקמח יחד, מוסיפים בהדרגה מספיק מים חמים כדי להפוך את הבצק נוקשה.ללוש בצק היטב, עד חלקה; לכסות את הבצק ולתת לו לנוח במשך 15 דקות.
חותכים את הבצק לחצי ומגלגלים כל מחצית מהבצק על לוח מקומח, לסדין דק מאוד (בעובי של 1/16 עד 1/8 אינץ').מילוי רביולי: טיפה על 1 עד 1 1/2 כפית מילוי על 1 1/2 סנטימטרים זה מזה לאורך כל הבצק.כאשר גיליון הבצק מנוקד במלואו עם דקירות של תערובת מילוי, מכסים מילוי עם גיליון אחר של בצק.באמצעות האצבעות, לחץ בעדינות על הבצק בין כל טיפה של מילוי כדי לאטום אותו.
חותכים רביולי לריבועים עם חותך מאפה, או סכין חדה מאוד.ייבוש הרביולי: לאפשר רביולי להתייבש במשך שעה אחת לפני הבישול.בישול רביולי: זרוק רביולי לתוך 6 עד 8 ליטרים של מים רותחים, מומלחים לבשל במשך כ 10 עד 15 דקות, או עד הבצק רך.
הסר רביולי מבושל מן הסיר בזהירות עם רחפן או כפית גדולה מחוררת, ולנקז היטב.
מגישים חם וליהנות עם רוטב שמנת האהוב עליך.