רביולי ריקוטה עם חמאת פרג משחימה ואספרגוס נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, גבינת ריקוטה, זרעי פרג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רביולי סלק עם חמאת פרג, רביולי סלק עם חמאת פרג, ו פנקייק פרג לימון ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין רביולי, לשלב גבינת ריקוטה תוצרת בית, פקורינו רומנו, פטרוזיליה, 1/8 מלח כפית, וחלבוני ביצה; לערבב עם מזלג עד מעורבב. עבודה עם 1 gyoza העור בכל פעם (לכסות את העור שנותר כדי למנוע ייבוש), כפית על תערובת ריקוטה 2 כפיות למרכז העור. לחות את הקצוות של העור עם מים; מקום 1 העור מעל מילוי, מתיחה מעט לפגוש הקצוות של העור התחתון. לחץ על הקצוות יחד עם מזלג לאטום; מניחים על תבנית אפייה מקומטת קלות (מכסים במגבת לחה כדי למנוע ייבוש). חזור על הנוהל עם שאריות עורות ותערובת ריקוטה כדי ליצור רביולי 24.