קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות9
ציון בריאות11
מגזין

רגלי עוף ברביקיו

רגלי עוף ברביקיו
לכי לחנות וקחי שום, סוכר חום, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. נסו קל בתנור קלויים ברביקיו רגלי טורקיה, רגלי תרנגולת, ו רגלי עוף ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים רגלי עוף על מחבת או כל מחבת עם מתלה, ואז צולים במשך 20 דקות. בעוד העוף צלוי, מחממים שמן קנולה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל ושום, ומבשלים במשך חמש דקות, ערבוב, להיזהר לא לשרוף אותם.להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים ומערבבים. אפשר להרתיח תוך צלי העוף. טעם לאחר מבשלים ולהוסיף כל מרכיב שהוא צריך (יותר תבלין, יותר סוכר, וכו'.לאחר 20 דקות של צלייה, קראנק על המטגן כדי לקבל קצת צבע על הרגליים. לצלות במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
הסר רגלי עוף מהתנור. להפחית את התנור ל 350 מעלות. עם מלקחיים, לטבול כל רגל עוף לתוך הרוטב, לצלול לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מקום בחזרה על המחבת. אחרי הכל עוף מצופה, להחזיר מחבת לתנור במשך חמש דקות, או עד חם תוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מברשת / טפיחה בנדיבות עם רוטב שנותר. אפשר לעוף לשבת כמה דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו עובד ממש טוב עם יין Zinfandel ו rosé. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. הגפן הישן Valravn זינפנדל עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Valravn גפן ישן Zinfandel
Valravn גפן ישן Zinfandel
ארומה מורמת מאוד של רוטב ברי רותח נובעת מהזכוכית. בפה יש מפל של פירות כחולים ואדומים כאחד, המורכב כמויות עצומות של אוכמניות, קסיס ופטל אוכמניות עם הרמז הקלוש ביותר של תפוז דם משתהה סביב היקף הליבה. הוא ממוסגר בטעם מוקה שעועית שוקולד גנאש. הגימור האנרגטי והארוך מציג תחושה של רעננות שמזמינה שתייה נוספת.