רגל טלה בגריל עם רוזמרין, שום, וקרום חרדל
רגל טלה בגריל עם רוזמרין, שום, וקרום חרדל נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חרדל dijon תבואה, רגל של כבש, חום גריל: גבוה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: רגל טלה בגריל עם רוזמרין, שום וחרדל, תרנגול הודו מטוגן ברוטב שום רוזמרין, ו רגל טלה בגריל עם לימון, עשבי תיבול ושום.
הוראות
טלה מורח פתוח על קרש חיתוך. באמצעות קצה של סכין קיצוץ, לעשות 1/2 אינץ ' חריצים עמוקים על כל כבש. הכנס פרוסות שום לחריצים בכבש.
שלב הנותרים 4 שיני שום, חרדל, שמן זית, יין לבן, רוזמרין, ומיץ לימון בקערת העבודה של מעבד מזון. דופק עד צורות מחית גס.
מניחים טלה במיכל רדוד גדול ומורחים חצי תערובת חרדל מעל. הפוך כבש ומרח עם תערובת חרדל נותרת. כסה ותן לשבת במקרר למשך הלילה.
הסר כבש מן המקרר 1 עד 2 שעות לפני צליה, המאפשר לבוא לטמפרטורת החדר. תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. טלה גריל מעל חום גבוה עד צרוב היטב, 8 עד 10 דקות. הפוך והמשיך לבשל עד שהצד השני צרוב ובשר רושם 130 ° F על מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כבש, 8 עד 10 דקות יותר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות. תחתוך ותגיש מיד.