קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

רגל טלה של דרגן עם שום ובירה

רגל טלה של דרגן עם שום ובירה
רגל טלה של דרגן עם שום ובירה דורשת על 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 453 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, רגל טלה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . נסו צלעות כבש עם רוטב בירה וחרדל, רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין, ו צדפות מנילה בשום ובירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר; מרתיחים במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לנקז ולהניח בצד.
4
יש לשטוף את הרגל של כבש יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
5
מניחים אותו במחבת צלייה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. לשפשף את המלח והפלפל לתוך הבשר. השתמש בסכין קטנה כדי לעשות חתכים גדולים מספיק עבור שן שום כדי להתאים בכל רחבי הרגל. תדחפי את שיני השום לחורים. כף החרדל על הכבש לשפשף אותו גם כן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
צלי, חשוף, בתנור שחומם מראש במשך כ -30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר למחבת הצלייה. מטגנים את הטלה עם בירה, שומרים את השאר לצריכה במרווחים של 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
המשך לצלות את הטלה עד הטמפרטורה הפנימית מגיע לפחות 140 מעלות F (60 מעלות C) עבור בינוני נדיר, על 1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
9
הסר מהתנור ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות לפני גילוף. כפית את טפטוף המחבת על הבשר והירקות בעת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף