תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל צלוי פיליפיני של כבש עם סרסן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך חומץ אורז, פלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סלט סרסה פרואני, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף.
הוראות
1
לאמב:לקצץ שומן מ כבש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
2
חותכים חריצים בכל רחבי כבש; להכניס רסיסי שום בכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
אפונה קלופה, לא חובה
3
מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
4
עלי מפרץ ליי במרכז מחבת צלייה; מניחים כבש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
טפטוף עם 1 כף של מיץ ליים.צולים בתנור 204° במשך 30 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-325F
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
לטאטא יחד את מיץ לימון הנותרים ושמן; כפית מעל כבש. למרוח עם מיצי פאן במשך 15 דקות עד כבש מגיע doneness הרצוי, על 1 שעה לטמפרטורה בינונית נדירה או פנימית של 66°.Sarsa:.In מחבת קטנה, אורז טוסט על אש בינונית עד חום אגוזים, 5 עד 7 דקות.