קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

רגל כבש פיליפינית צלויה עם סרסה

רגל כבש פיליפינית צלויה עם סרסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל צלוי פיליפיני של כבש עם סרסן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך חומץ אורז, פלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סלט סרסה פרואני, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף.

הוראות

1
לאמב:לקצץ שומן מ כבש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2
חותכים חריצים בכל רחבי כבש; להכניס רסיסי שום בכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
4
עלי מפרץ ליי במרכז מחבת צלייה; מניחים כבש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
טפטוף עם 1 כף של מיץ ליים.צולים בתנור 204° במשך 30 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-325F
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
לטאטא יחד את מיץ לימון הנותרים ושמן; כפית מעל כבש. למרוח עם מיצי פאן במשך 15 דקות עד כבש מגיע doneness הרצוי, על 1 שעה לטמפרטורה בינונית נדירה או פנימית של 66°.Sarsa:.In מחבת קטנה, אורז טוסט על אש בינונית עד חום אגוזים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מקום ספייס מטחנת או בלנדר תהליך לתוך אבקה דקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
העברה לקערה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
9
להוסיף שמן למחבת; להגדיל את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
10
מוסיפים שאלוט ושום מטוגנים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
11
הוסף כבד; לטגן עד צרוב. הפחת את החום לנמוך; הוסף פפריקה, כורכום, פלפל, קאיין וציפורן. לבשל, ערבוב במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כבדכבד
12
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה; מסירים מהחום ומניחים להתקרר מעט.לגרד תערובת לתוך בלנדר; מחית ולהעביר לסיר. מערבבים ברוטב סויה, סוכר, חומץ ומים 1/2 כוס; מוסיפים עלה דפנה. מביאים לרתיחה; מערבבים באבקת האורז. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה וחלק, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
הסר עלה דפנה ולהעביר לקערה.כבש לגלף; לשרת עם sarsa.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר8גב שומן חזירגב שומן חזיר90דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כבד כבש קצוץ או כבד עוף 90 גרם או כבד חזיר 90 גרם או כבד בקר 90 גרםכבד כבש קצוץ או כבד עוף 90 גרם או כבד חזיר 90 גרם או כבד בקר 90 גרם0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון4שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון2קילוגרםרגל טלהרגל טלה12 כפיות אבקת שוםסוכר חום בהירסוכר חום בהיר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אורז עם גרגרים ארוכיםאורז עם גרגרים ארוכים12 כפיות אבקת שום1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1אוראו ממולאים כפולים(או או רגיל)(או או רגיל)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלות קצוצותשאלות קצוצות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1אוראו ממולאים כפוליםפפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.0חתיכות טופי הית' בראבקת כורכוםאבקת כורכום