קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

רגל כבש צלויה

רגל כבש צלויה
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב ? רגל כבש צלויה יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 338 קלוריות , 44 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-35 דקות . אם יש לכם פלפל, שמן זית, שרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה נהדר. שוק טלה צלוי , שוק טלה צלוי ושוק טלה צלוי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את הטלה על תבנית מכוסה בנייר כסף. מערבבים בקערה 2 כפות חרדל דיז'ון, יין לבן, שום, מלח, פלפל שחור ועלי טימין. מערבבים לתערובת ומשפשפים את כל הטלה. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה לכמה שעות או ללילה, הופכים את הטלה מדי פעם ומצפים אותו מחדש במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומתבלים מכל הצדדים במלח, פלפל ושמן זית. שומרים את שאריות המרינדה לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
בתבנית צלייה עם רשת צלייה מניחים על הרשת את הטלה, כשהצד השומני כלפי מעלה, ומניחים אותו במרכז התנור. . הרמה של הרגל מתחתית התבנית תאפשר צלייה אחידה יותר. ב-425 מעלות צלזיוס, הצלי אמור להתחיל להשחים די מהר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
לאחר 25 עד 30 דקות, מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F. אני סופר בדרך כלל בין 12 ל-14 דקות לכל קילוגרם בשר (כולל משקל העצם) לצלי. כאשר חום התנור מונמך, סופרים כ-30 עד 40 דקות ולאחר מכן בודקים את הטמפרטורה הפנימית של החלק העבה ביותר של הצלי בעזרת מדחום לקריאה מיידית. מבשלים אותו לכ-130 מעלות צלזיוס. הבשר, ברגע שהוא "נוח" יהיה בינוני נחמד.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מוציאים את הצלי והופכים אותו עם הצד השמן כלפי מטה על משטח ישר כדי לנוח. הנחת הטלה בצד הנגדי תעזור לחלק מחדש את המיצים. הערה: שמרו את נטיפי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים את מחבת הצלייה על הכיריים על אש בינונית נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
מוסיפים את המרינדה השמורה, השרי היבש ו-1 כף חרדל דיז'ון.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
שרי יבששרי יבש
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
10
מקציפים יחד ומבשלים עד שמסמיך.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מעבירים את הרוטב לסירת רוטב ומגישים עם טלה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
12
פורסים את הטלה (על רקע הדגן) ומגישים בסגנון משפחתי.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה