רגל ממולא שום ועשב של כבש
רגל טלה ממולאת שום ועשב עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 329 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נורות שום, כפית רוזמרין, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו רגל טלה ממולאת עשב, רגל צלי של כבש עם עשבי תיבול ושום, ו כבש שום ועשב מצופה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קצוות מחודדים של נורות שום.
מניחים כל נורה על חתיכת רדיד אלומיניום; טפטוף באופן שווה עם 2 כפות שמן זית, ומפזרים באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. מקפלים לסכל.
אופים ב 425 במשך 30 דקות; מגניב. לסחוט עיסת שיני שום; מחית ולהניח בצד.
לטאטא יחד 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון, ושאלוט; מברשת בתוך כבש עם חצי תערובת שמן, ומפזרים 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית.
מורחים בפנים עם פירה שום, ומפזרים רוזמרין, טימין, וקליפת לימון.
להפשיל כבש, ולקשור עם חוט במרווחים 1 אינץ'.
מניחים על מדף במחבת צלייה.
מברשת עם תערובת שמן שנותר.
מפזרים עם הנותרים 1 כפית מלח ונותר 1 כפית פלפל.
אופים ב 425 במשך 25 דקות; להפחית את טמפרטורת התנור ל 350, ואופים 1 שעה ו 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 14
תן לעמוד 15 דקות או עד מדחום בשר רושם 150 (בינוני נדיר).
מגישים עם גזר גמדי ואורז בר פטריות.