קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

רודיאו צ'ילי

רודיאו צ'ילי
רודיאו צ'ילי עשויה להיות מה שחיפשתם. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 572 קלוריות, 74 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, אבקת צ'ילי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 77%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: צ'יזבורגרים רודיאו, רודיאו כונן בגריל טורקיה, ו סלט עוף רודיאו ראנץ.

הוראות

1
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מפזרים את הבקר עם המלח ומעט פלפל. מבשלים את הבקר, ב -4 מנות, עד להשחמה, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוציאים את הבקר מהסיר ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים לתנור ההולנדי את הצ 'ילי האדום, הג' לפנוס, הבצל ופלפלי הפובלאנו. מבשלים עד שהפלפלים רכים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים את המרק, אבקת הצ 'ילי, פלפל צ' ילי אנצ ' ו, כמון, אבקת שום, רוטב עגבניות ובירה. מערבבים פנימה את הבקר וכל מיצי הבקר. מביאים את התערובת לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים, חשף, תוך ערבוב מדי פעם עד שהבשר רך, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
6
מוסיפים את המאסה הרינה תוך ערבוב עד שהתערובת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
7
מגישים עם תוספות רצויות.

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות קסטלר קאווה רוזאדו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קסטלר קאווה רוזאדו
קסטלר קאווה רוזאדו
קסטלר קאווה רוזקסלי הוא יין מבעבע טעים המיוצר בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. מיושן במשך 12 חודשים על השקיות לפני השחרור, הוא מספק באופן עקבי טעמי פרימיום.הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם רוב הטאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין בפני עצמו.