רוזמרין ברווז עם משמשים
אם יש לכם סוכר מגורען, מלח, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. רוזמרין שפשף חזה ברווז עם משמשים מקורמלים, אורז עם ברווז ומשמש, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן טרי ומשמש בגריל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים את הרוזמרין, סוכר חום, פלפל שחור, ומלח. לשפשף את התערובת על שדי הברווז. כיסוי וצינה 2 שעות. לשטוף ברווז עם מים קרים, לטפוח יבש.
2 ציון העור השומני עם סכין חדה: אם שדי הברווז הם מאוד שומניים, להבקיע את צד העור עם סכין חדה. תיזהר לא לחתוך את הבשר.
הנח את השד ברווז חצי העור בצד למטה במחבת קר sauté ולהפוך את החום בינוני גבוה. (כן, להתחיל עם מחבת קרה.) ברגע שאתה שומע את השדיים ברווז לרחוש, להפוך את החום עד בינוני ולאפשר לבשל ללא הפרעה עד העור הוא חום ופריך, על 6-8 דקות.
4 להפוך את השדיים כדי לסיים את הבישול: להפוך את השד ברווז מעל ומבשלים עוד 2-3 דקות, תלוי כמה טוב עשית אתה אוהב את הברווז שלך. השתמש בבדיקת האצבע כדי לבדוק אם יש לך דוניות. כצעד אחרון, להטות את השדיים ברווז על צדי שלהם-צד עבה למטה-ולתת להם לרחוש עוד דקה בערך.
5 Caramelize משמש: בעוד הברווז הוא בישול, לשלב את הסוכר מגורען וחומץ בסיר קטן, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד עבה בצבע ענבר (כ 5 דקות).
מוסיפים משמשים; להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה או עד משמשים מתחילים להתרכך.
לשרת: כדי לשרת, לחתוך ברווז באלכסון על פני התבואה לפרוסות.
מגישים עם משמשים מקורמלים.
1 להשרות את הברווז: לשטוף את הברווז, בחוץ ובפנים, לטפוח יבש.
דקור את העור בכל רחבי עם מזלג חד מזוקק, דואג לא לדקור את הבשר.
לשפשף את הברווז בכל רחבי עם קצת שמן זית. לשפשף את תערובת רוזמרין על כל הברווז וכמה בחלל.
לקשור את הרגליים יחד באופן רופף. שים בשקית ניילון וצינה במקרר במשך 2 שעות.
2 צולים את השד ברווז בצד למעלה: לפחות חצי שעה לפני שאתה מתכנן לבשל את הברווז, להסיר מהמקרר כך שהוא יכול להגיע לטמפרטורת החדר. מחממים התנור ל 177°.
מניחים את הברווז על מדף צלייה במחבת צלייה, צד השד למעלה.
יוצקים כוס מים למחבת. צלי במשך 45 דקות.
מוציאים את המחבת מהתנור ושופכים את השומן והמים. להפריד את השומן לשימוש עבור basting.
3 לסיים צלייה בצד השד ברווז למטה: הפעל את הציפור על המדף אז עכשיו השד פונה כלפי מטה. תחבוט בציפור עם השומן. החזר את הציפור לתנור. הגדל את הטמפרטורה ל 400 ° F. להעריך זמן בישול כולל של 15 דקות לכל lb של ציפור. אז אם יש לך ברווז 4 lb, לבשל אותו עוד 30 דקות.
הציפור נעשית כאשר המיצים לרוץ ברור מן הירך דקר כל הדרך למטה אל המפרק וכאשר מדחום בשר מוכנס הירך הפנימית מתחת מפרק הרגל קורא 175 עד 180 מעלות. תיזהר לא לבשל את הברווז יתר על המידה. כאשר הציפור נעשית, להעביר אותו מגש ולתת לו לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף.