רוזמרין גבינה כחולה קרח תיבת עוגיות
אם יש לכם גבינה, אגוזים, עלי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 58 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו רוזמרין גבינה כחולה קרח תיבת עוגיות, סטייק גבינת רוזמרין כחול, ו עוגיות קופסת אוכל (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, קורנפלור ומלח בקערה; להפריש. שמנת יחד גבינה כחולה וחמאה עם מיקסר חשמלי.
מוסיפים סוכר ומכים עד אור ורך. לאט להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה וגבינה; להכות לשלב.
מוסיפים חמוציות ומערבבים על נמוך רק עד מפוזרים באופן שווה.
מחלקים את הבצק לשני חלקים ומשתמשים בנייר קלף או בניילון נצמד כדי ליצור את הבצק לשני יומנים עגולים או מרובעים בקוטר 1/2 אינץ'. הגדר את שתי חתיכות טריות של פלסטיק לעטוף ומפזרים את האגוזים הקצוצים באופן שווה על שניהם.
מגלגלים את בולי הבצק באגוזים עד מכוסה. לעטוף בחוזקה ולאטום את היומנים; לקרר עד המשרד (לפחות 2 שעות).
מחממים תנור ל 325 מעלות F. עבודה עם יומן אחד בכל פעם, לפתוח ולחתוך יומני לדיסקים 1/4 אינץ'.
מניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מצופה קלף. לחץ בעדינות על 3 עלי רוזמרין קטנים על כל עוגייה.
מפזרים כל עוגייה עם סוכר מלטש.
אופים על מתלה באמצע עד תחתית מתחילים חום וחולצות רק מתחילים להפוך מחיוור לזהב; 12 עד 18 דקות. מגניב על גיליונות 1 עד 2 דקות לפני הסרת עוגיות למתלה קירור להתקרר לחלוטין. לאחסן עוגיות במיכל אטום עד 1 שבוע.