קושימומחה
מוכן ב58 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

רוזמרין גבינה כחולה קרח תיבת עוגיות

רוזמרין גבינה כחולה קרח תיבת עוגיות
אם יש לכם גבינה, אגוזים, עלי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 58 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו רוזמרין גבינה כחולה קרח תיבת עוגיות, סטייק גבינת רוזמרין כחול, ו עוגיות קופסת אוכל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד קמח, קורנפלור ומלח בקערה; להפריש. שמנת יחד גבינה כחולה וחמאה עם מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים סוכר ומכים עד אור ורך. לאט להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה וגבינה; להכות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מוסיפים חמוציות ומערבבים על נמוך רק עד מפוזרים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
4
מחלקים את הבצק לשני חלקים ומשתמשים בנייר קלף או בניילון נצמד כדי ליצור את הבצק לשני יומנים עגולים או מרובעים בקוטר 1/2 אינץ'. הגדר את שתי חתיכות טריות של פלסטיק לעטוף ומפזרים את האגוזים הקצוצים באופן שווה על שניהם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
מגלגלים את בולי הבצק באגוזים עד מכוסה. לעטוף בחוזקה ולאטום את היומנים; לקרר עד המשרד (לפחות 2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
6
מחממים תנור ל 325 מעלות F. עבודה עם יומן אחד בכל פעם, לפתוח ולחתוך יומני לדיסקים 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
מניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מצופה קלף. לחץ בעדינות על 3 עלי רוזמרין קטנים על כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מפזרים כל עוגייה עם סוכר מלטש.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
9
אופים על מתלה באמצע עד תחתית מתחילים חום וחולצות רק מתחילים להפוך מחיוור לזהב; 12 עד 18 דקות. מגניב על גיליונות 1 עד 2 דקות לפני הסרת עוגיות למתלה קירור להתקרר לחלוטין. לאחסן עוגיות במיכל אטום עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי