רוזמרין עוף בישול איטי
עוף בישול איטי רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שום, חצאי חזה עוף, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי עוף רוזמרין, בישול איטי רוזמרין עוף שלם, ו לבישול איטי לימון רוזמרין עוף שלם.
הוראות
מערבבים שום, רוזמרין, שמן זית, יין, מלח, פלפל ו 2 כף. מים בסיר איטי של 4-5 ליטר.
הוסף עוף ולהפוך כל פיסת מעיל היטב. מכסים ומבשלים נמוך עד שהעוף רך ומבושל דרך, 3 עד 4 שעות.
מעבירים עוף למגש ואוהל באופן רופף עם נייר כסף.
הסר 1/2 כוס בישול נוזלי מן בישול איטי; מקום בקערה קטנה.
מקציפים בקמח עד שלא יישארו גושים.
יוצקים תערובת קמח בחזרה לתוך בישול איטי להקציף עד חלקה. הפעל חום גבוה ומבשל, חשוף וערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -15 דקות. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך.
רסס רוטב על עוף ומגישים עם אורז, פירה או אטריות ביצה, אם תרצה בכך.