רוזמרין-תאנה עוף עם פורט
עוף רוזמרין-תאנה עם נמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת שום, פורט, רוזמריןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 דקות. מתכונים דומים: כבש עם רוזמרין ופורט, חזיר רוזמרין עם רוטב פירות יער, ו רוטב פורט בלסמי עם דובדבנים יבשים ורוזמרין.
הוראות
מפזרים הראשון 3 מרכיבים באופן שווה על פני עוף. מעיל עוף עם ספריי בישול.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מערבבים שימורי תאנה, רוזמרין ויין בקערה; מוסיפים לעוף, ערבוב בעדינות. מכסים, מפחיתים את החום עד בינוני, ומבשלים 6 דקות או עד שהעוף נעשה. לחשוף ולבשל 1 דקה מעל חום בינוני גבוה או עד הרוטב הוא עבה מעט.