רוטבגה גראטן
Rutabaga Gratin עשוי להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל, gruyere, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מארון בישול יש 1 אוהדים. נסו רוטבגה גראטן, תפוחי אדמה ולפתות גראטן, ו גזר לבן, לפת ורוטאבאגה גראטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את לפת לפת חתוך במים רותחים במשך 3 דקות ומניחים בצד.
להביא את הקרם, שום, קורנית, מלח ופלפל לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 3 דקות ולאחר מכן להסיר מן החום.
יוצקים קצת שמנת לתוך החלק התחתון של צלחת תבשיל.
מניחים שכבה של רוטבגה על גבי, ואחריו קצת שמנת וקצת גבינה. המשך לשכבה המסתיימת בשכבת גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד מבעבע בצדדים וחום זהוב על גבי, כ 30-40 דקות.