רוטב אוכמניות
אם יש לך תמצית שקדים, מיץ תפוזים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . נסו עוגות אוכמניות עם ציפוי קרם חמאה לימון ורוטב אוכמניות, פנקייק שמנת חמוצה אוכמניות עם רוטב אוכמניות, ו פנקייק שקדים אוכמניות עם אוכמניות-רוטב קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מעל חום בינוני, לשלב את האוכמניות, 1/4 כוס מים, מיץ תפוזים, וסוכר. מערבבים בעדינות, ומביאים לרתיחה.
בכוס או קערה קטנה, לערבב יחד את עמילן תירס ו 1/4 כוס מים קרים. מערבבים בעדינות את תערובת קורנפלור לתוך אוכמניות כדי לא לרסק את פירות יער. מבשלים בעדינות עד עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף מתכת, 3 עד 4 דקות.
הסר מן החום ומערבבים את תמצית שקדים וקינמון. רוטב דק עם מים אם הוא עבה מדי לטעמך.