רוטב הבשר הגברי של מני יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 1387 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, כובע פטריות פורטובלו, מלח גס ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוף מרמלדה גברי, Manmosa הגברי / / וידאו, ו למה גבר גברי עשה פשטידות יד עדינות ולמה אתה צריך יותר מדי.
הוראות
1
מחממים מחבת עמוקה או סיר עם תחתית כבדה מעל חום גבוה בינוני. ללכת פעם אחת סביב המחבת עם זרם איטי של שמן זית כתית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף פתיתי פלפל כתוש להשרות שמן 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-
3
מוסיפים בשר בקר, בצל, שום ותבלינים. בשר חום במשך 5 דקות; מוסיפים פטריות ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
4
הוסף יין ולהפחית 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים מרק ועגבניות לרוטב ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים 5 עד 10 דקות לשלב טעמים. לזרוק פסטה עם חצי מהרוטב ומגישים עם רוטב נוסף לציפוי. להעביר פרמזן מגורר או רומנו ולחם פריך חם ליד השולחן.