רוטב הודו מלוח
אם יש לכם מרק עוף, קמח, טפטוף מתרנגול הודו קלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 15 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו הודו ורוטב אפיפיות מתובל, רוטב הודו מלוח עם פטריות ובצל, ו רוטב מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מסננת על קערה קטנה.
יוצקים טפטוף (מיצי טורקיה ושומן) מן פאן לתוך מסננת. דלג 2/3 כוס שומן מהחלק העליון של טפטוף; מקום שומן בסיר 3 ליטר. זרוק כל שומן שנותר (או אם אין מספיק שומן, להוסיף מספיק חמאה מומסת שומן למדוד 2/3 כוס). שמור שאריות.
עם מקציף חוט, מערבבים קמח לתוך שומן בסיר. מבשלים מעל חום בינוני 1 עד 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא חלקה תוססת.
מדוד טפטופים שמורים יחד עם מרק; להוסיף מספיק מים כדי נוזל 5 כוסות שווה. בהדרגה מערבבים תערובת מרק לתוך תערובת קמח.
חום רותחים מעל חום גבוה (5 עד 6 דקות), ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.