רוטב טלה חמאה נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. לרוטב הזה יש 250 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם דבש, רסק עגבניות, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . וזה די טוב. מתכונים דומים: רוטב כבש, צלעות כבש עם רוטב ירקות, ו כבש צלוי עם רוטב עגבניות.
הוראות
1
מתבלים את הטלה עם גארם מסאלה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
אפונה קלופה, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
חום 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מטגנים את קוביות הטלה עד להשחמה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בשר טלה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
ממיסים את החמאה הנותרת באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מערבבים בכורכום, זנגביל ושום. מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים את קאיין רסק עגבניות עד היטב מעורבב, ואז מערבבים במים. מביאים לרתיחה ומחזירים את הכבש למחבת. מבשלים על אש נמוכה במשך כ 20 דקות, או עד כבש רך.