רוטב יין אדום צמחוני
רוטב יין אדום צמחוני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 218 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך עלי דפנה, בצל, מקלות סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 31%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוטב יין אדום קל, רוטב פטריות ויין אדום, ו בשר בקר עם רוטב יין אדום.
הוראות
מחממים את השמן בסיר. כאשר חם, מוסיפים את הבצלים, הגזרים, הסלרי והמפרץ, ומבשלים בעדינות במשך 10-15 דקות עד רך.
מוסיפים את הקמח ומבשלים 3-4 דקות עד חום.
מוסיף את היין לאט לאט, ערבוב כל הזמן, ולאחר מכן להוסיף את המניה. לאחר התאגד באופן מלא, ומבשלים 5-10 דקות עד שהרוטב התעבה. מסננים דרך מסננת, מערבבים דרך קטשופ פטריות ומתבלים לפי הטעם.