רוטב לחם תירס
רוטב לחם תירס יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טרי סדוק, עלי מרווה, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו רוטב לחם תירס, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה; להוסיף את הבצל ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב אור, על 6 עד 8 דקות ולהסיר מן המחבת צלחת קטנה. להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את המים, גירוד את הביטים החומים מהחלק התחתון של המחבת ומאפשר למים להתבשל רק כמה דקות כדי להחדיר את טעם הבצל.
שים את לחם התירס בקערת ערבוב גדולה. ממיסים את 6 כפות הנותרים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני ולתת לו בועה עד מוצקי החלב להתחיל להפוך זהב.
מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים בקצרה עד שמתחילים לפריך, כ -30 שניות. עם כפית מחוררת, להסיר מרווה ולשים על גבי לחם תירס לנקז פריך.
מוסיפים את הביצים ובצל מבושל ללחם התירס ושופכים את החמאה השחומה על התערובת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את המים חדורים בצל, כף בכל פעם, מתקפלים בעדינות, עד לחם תירס הוא רטוב באופן שווה אבל לא רטוב.
יוצקים את הרוטב לתבנית אפייה של 9 על 11 אינץ ' ואופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון בצבע חום זהוב והרוטב מוגדר באמצע, כ -30 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.