קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

רוטב עגבניות איטלקי

רוטב עגבניות איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב עגבניות איטלקי. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל, עגבניות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: רוטב עגבניות איטלקי, רוטב עגבניות איטלקי, ו רוטב עגבניות איטלקי.

הוראות

1
בסיר 3 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים בצל, פלפל ושום בשמן 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מערבבים במרכיבים הנותרים, פירוק עגבניות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 45 דקות.
4
השתמש ברוטב מיד, או לכסות ולקרר עד 2 שבועות או להקפיא עד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה