רוטב עשב
רוטב עשב יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 376 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 3. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, מרק עוף, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו רוטב מחבת עשב, רוטב הודו עשב, ו צלעות חזיר עם רוטב עשב (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד לריכוך, כ -6 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא ארומטי, בערך 30 שניות. מערבבים פנימה את הקמח עד להטמעה.
מוסיפים את הציר ומביאים את התערובת לרתיחה תוך הקצפה מתמדת.
מוסיפים את האורגנו והטימין. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים 10 דקות עד להסמכה. מערבבים פנימה את מיצי התבנית המסוננים או מיץ התפוחים ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 2 דקות.
מקציפים פנימה את החמאה, המלח והפלפל לתערובת אחידה.
יוצקים לתוך קנקן ומגישים.