קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות20
מגזין

רוטב פטריות משולש

רוטב פטריות משולש
רוטב פטריות משולש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך מרק עוף דל שומן, שאלוט, לחם ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב לחם תירס פטריות, רוטב שלוש פטריות עם פרושוטו, ו עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות עם בוטנים.

הוראות

1
שוטפים פטריות פורצ ' יני ומניחים בקערה קטנה עם 2 כוסות מים חמים. להשרות עד רך, כ -20 דקות. לשפשף פורצ ' יני כדי להסיר כל חצץ; להרים ולסחוט נוזל לתוך מים השריית. קוצצים גס פורצ ' יני; מילואים השריית נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים אגוזי לוז במחבת פאי 9 אינץ ' ואופים בתנור רגיל או הסעה 350, רועד מחבת מדי פעם, עד אגוזים הם זהובים תחת עורות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים לתוך מגבת נקייה ולשפשף כדי להסיר כמה שיותר עור ככל האפשר. הרם אגוזים ממגבת, משאיר עורות מאחור; קוצצים גס אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים חצי הלחם בכל אחד משני 12-על ידי 17 אינץ מחבתות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים בתנור רגיל או הסעה 350, ערבוב פעם אחת, עד השחמה קלה, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לקצץ ולהשליך צמרות ירוקות כהות שורש מסתיים כרישה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
חותכים גבעול לבן חצי לאורכו ולשטוף היטב, מרפרף שכבות כדי לשחרר חצץ. קוצצים גס. יש לשטוף את קרמיני ופטריות שיטאקה; לחתוך ולהשליך את גבעולי שיטאקה. חותכים דק את שני סוגי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להמס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים שאלוט, כרישה, ופטריות קרמיני ושיטאקה; מערבבים לעתים קרובות עד שהפטריות מתחילות להשחים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
11
מערבבים פורצ ' יני, אגוזים, סלרי, פטרוזיליה, טימין, ומרווה לתערובת פטריות. מערבבים ללחם ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. בקערה קטנה, להכות יחד ביצים, 1/2 כוס של פורציני שמורות פטריות השריית נוזלים (לשפוך בזהירות, עוזב חצץ מאחור), ו 1/2 מרק עוף כוס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
יוצקים על תערובת לחם ומערבבים היטב. אם אתה מעדיף מרקם moister, להוסיף עד 1/2 כוס יותר פורצ ' יני פטריות השריית נוזל או מרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
13
יוצקים לתוך צלחת אפייה רדודה 3-3 1/2 ליטר. כיסוי עם גיליון חמאה של נייר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
אופים רוטב ב 325 רגיל או תנור הסעה עד חם במרכז, 45 דקות עד 1 שעה; לחשוף ולאפות עד העליון הוא זהב, 10 עד 20 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה