רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום
רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 183 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם פתיתי פלפל, בצל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פסטה בסיר אחד עם רוטב עגבניות-בזיליקום, רוטב פסטה בזיליקום עגבניות תוצרת בית, ו פסטה ברוטב עגבניות-בזיליקום טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל והשום בשמן החם עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים את העגבניות, פתיתי פלפל אדומים, חומץ וסוכר לתוך תערובת בצל ושום; מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד שהטעמים מתערבבים לטעמך, 45 עד 60 דקות. מערבבים את הבזיליקום לתוך הרוטב; מתבלים במלח ופלפל.