רוטב פסטה צמחוני לוקח כשעתיים ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. ברוטב הזה יש 121 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מגיש 14 ומחירו 1.22 $ למנה . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם עגבניות, עגבניות, פלפל חריף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 76% , שהוא מוצק. נסו רוטב פסטה צמחונית , רוטב מרינרה של Kittencal (צמחוני) ורוטב רומסקו - רוטב פלפל אדום ואגוזי לוז (או שקדים) ספרדי - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי מטגנים את הבצל והפלפלים בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיפים את הקישואים, דלעת הקיץ, העגבניות, החצילים והפטריות; מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיץסקווש
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4
מערבבים פנימה את שאר החומרים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שהרוטב מסמיך.