רוטב פסנג'ון
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו טופו מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שזיפים אסיאתי או רוטב בוטנים תאילנדי, רוטב פלפל אדום צלוי טבעוני / רוטב פסטה תוצרת בית קל, ו רוטב ספגטי לא קונה רוטב בצנצנת כאשר אתה יכול להפוך את הבית עשה בקלות, ועם רק כמה מרכיבים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים שום בשמן זית עד השום הוא שחום קל ורך כאשר לחוץ, על 2 דקות.
הסר מהמחבת. כדי פאן, להוסיף אגוזי מלך; מערבבים עד קלוי, על 6 דקות. במעבד מזון או בלנדר, אגוזי מלך טהורים, שום, צ ' ילי jalapeo טחון טרי (לפי הטעם), ריכוז רימון, ו 3/4 כוס מים; לצדדים מיכל לגרד לעתים קרובות.
לשרת, או לכסות ולהירגע עד 1 יום.