קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

רוטב פסנג'ון

רוטב פסנג'ון
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו טופו מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שזיפים אסיאתי או רוטב בוטנים תאילנדי, רוטב פלפל אדום צלוי טבעוני / רוטב פסטה תוצרת בית קל, ו רוטב ספגטי לא קונה רוטב בצנצנת כאשר אתה יכול להפוך את הבית עשה בקלות, ועם רק כמה מרכיבים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים שום בשמן זית עד השום הוא שחום קל ורך כאשר לחוץ, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהמחבת. כדי פאן, להוסיף אגוזי מלך; מערבבים עד קלוי, על 6 דקות. במעבד מזון או בלנדר, אגוזי מלך טהורים, שום, צ ' ילי jalapeo טחון טרי (לפי הטעם), ריכוז רימון, ו 3/4 כוס מים; לצדדים מיכל לגרד לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לשרת, או לכסות ולהירגע עד 1 יום.