קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות85
מגזין

רוטב קלאסי

רוטב קלאסי
רוטב קלאסי יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 77 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . אם יש לכם גזר, מלח, קרביים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: רוטב קלאסי, רוטב קלאסי, ו רוטב פאן קלאסי.

הוראות

1
לשטוף את הקרביים והצוואר; צינת הכבד אטום להוסיף מאוחר יותר, או לשמור לשימושים אחרים. במחבת 5 עד 6 ליטר, לשלב giblets, צוואר, בצל, גזר, סלרי, ו 1 כוס מים. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות. לחשוף; מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד הנוזל הוא התאדה ו giblets וירקות הם השחמה ולהתחיל לדבוק פאן, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כבדכבד
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים 1 מרק ליטר והפלפל למחבת; מערבבים כדי לגרד חתיכות השחמה חינם. לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד גיזארד הוא במכרז כאשר פירסינג, 1 עד 1 1/2 שעות. אם תרצה, מוסיפים כבד ומבשלים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה. אם תרצה, צוואר מילואים, קרביים, וכבד לרוטב; למשוך בשר מהצוואר דק קוצצים בשר צוואר, קרביים, וכבד. להיפטר מעצמות וירקות. למדוד את המניה טורקיה; במידת הצורך, להוסיף מרק עוף יותר לעשות 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
כבדכבד
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
במחבת 5-6 ליטר unwashed, לשלב את מלאי טורקיה ליטר 1 בשר קצוץ צוואר, giblets, וכבד, אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
כבדכבד
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כאשר טורקיה נעשית, להסיר את המדף ואת הציפור מן מחבת צלייה. לרפרף ולהשליך שומן ממיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
להוסיף 2 כוסות יותר מרק עוף למחבת צלייה ומערבבים על אש נמוכה כדי לגרד חתיכות השחמה חינם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים תערובת, דרך מסננת בסדר אם תרצה, לתוך המניה טורקיה ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
בקערה קטנה, תערובת קורנפלור עם 1/2 כוס מים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים לתערובת המניה ומקציפים עד לרתיחה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק