קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות85
מגזין

רוטב קלאסי

רוטב קלאסי
רוטב קלאסי יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 77 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . אם יש לכם גזר, מלח, קרביים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: רוטב קלאסי, רוטב קלאסי, ו רוטב פאן קלאסי.

הוראות

1
לשטוף את הקרביים והצוואר; צינת הכבד אטום להוסיף מאוחר יותר, או לשמור לשימושים אחרים. במחבת 5 עד 6 ליטר, לשלב giblets, צוואר, בצל, גזר, סלרי, ו 1 כוס מים. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות. לחשוף; מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד הנוזל הוא התאדה ו giblets וירקות הם השחמה ולהתחיל לדבוק פאן, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כבדכבד
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים 1 מרק ליטר והפלפל למחבת; מערבבים כדי לגרד חתיכות השחמה חינם. לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד גיזארד הוא במכרז כאשר פירסינג, 1 עד 1 1/2 שעות. אם תרצה, מוסיפים כבד ומבשלים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה. אם תרצה, צוואר מילואים, קרביים, וכבד לרוטב; למשוך בשר מהצוואר דק קוצצים בשר צוואר, קרביים, וכבד. להיפטר מעצמות וירקות. למדוד את המניה טורקיה; במידת הצורך, להוסיף מרק עוף יותר לעשות 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
כבדכבד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
במחבת 5-6 ליטר unwashed, לשלב את מלאי טורקיה ליטר 1 בשר קצוץ צוואר, giblets, וכבד, אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
כבדכבד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
כאשר טורקיה נעשית, להסיר את המדף ואת הציפור מן מחבת צלייה. לרפרף ולהשליך שומן ממיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
להוסיף 2 כוסות יותר מרק עוף למחבת צלייה ומערבבים על אש נמוכה כדי לגרד חתיכות השחמה חינם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים תערובת, דרך מסננת בסדר אם תרצה, לתוך המניה טורקיה ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
בקערה קטנה, תערובת קורנפלור עם 1/2 כוס מים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים לתערובת המניה ומקציפים עד לרתיחה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)