רוטב תוצרת בית
גשו לסופר וקנו פלפל, קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 19%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם רוטב תוצרת בית, רוטב תוצרת בית, ו רוטב תוצרת בית.
הוראות
במחבת מוקפצת גדולה (10 עד 12 אינץ'), מבשלים את הבצל בחמאה על אש בינונית-נמוכה במשך 12 עד 15 דקות, עד שהבצל משחים קלות. אל תמהרו לשלב זה; זה עושה את ההבדל כשהבצל מבושל היטב.
מפזרים את הקמח לתבנית, מקציפים פנימה ואז מוסיפים את המלח והפלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את ציר העוף החם והקוניאק, ומבשלים ללא כיסוי במשך 4 עד 5 דקות, עד להסמכה.
מוסיפים את השמנת, אם רוצים, ומגישים.