קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות5
ציון בריאות6
מגזין

רוטב תרד אלפרדו (טוב יותר מאוליב גארדן®)

רוטב תרד אלפרדו (טוב יותר מאוליב גארדן®)
גשו לסופר וקנו אבקת שום, גבינת שמנת, תרד, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו רוטב אלפרדו גן זית, רוטב אלפרדו גן זית, ו רוטב אלפרדו גן זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חמאה בסיר על אש נמוכה; מבשלים תרד בחמאה מומסת עד מחומם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים שמנת וגבינת שמנת לתערובת תרד; מבשלים ומערבבים עד שגבינת שמנת נמסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
מקפלים גבינת פרמזן ואבקת שום לתערובת תרד; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד הרוטב הוא מעובה וחלק, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.