זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מצוין. מתכונים דומים: רוטב מרינרה בישול איטי, רוטב מרינרה בישול איטי, ו רוטב מרינרה איטי עם גבינת מוצרלה.
הוראות
1
בתוך תנור איטי 5 ליטר, לשלב שמן זית, בצל, שום, גזר, תרד, רסק עגבניות, פטריות, מלח, אורגנו, בזיליקום, פלפל אדום מרוסק, עלי דפנה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
לכסות ולבשל על גבוה במשך 4 שעות. מערבבים, להפחית את החום נמוך ומבשלים 1 עד 2 שעות יותר.