רולס אביב עוף תאילנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של וייטנאמיים, אז תנו הזדמנות ל רולס אביב עוף תאילנדי. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר למדי עבור אביב. לך לחנות ותביא שורש זנגביל, שמן בוטנים, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . נסו לחמניות אביב עוף בסגנון תאילנדי, גלילי אביב תאילנדים Pad, ו גלילי אביב תאילנדים (Pa Pia) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 רוטב בוטנים, ג ' ינג ' ר, שום, ו 1 כפית רוטב סויה בקערה.
מוסיפים את העוף ומערבבים עד שהעוף מצופה.
מניחים במקרר להשרות במשך 30 דקות.
חום 1 כפית שמן בוטנים בווק או מחבת על חום בינוני. מבשלים את אפונה שלג, נבטי שעועית ובצל ירוק בשמן עד מחומם אבל עדיין פריך, 3 עד 4 דקות.
מערבבים את גרגיר הנחלים והכוסברה. השתמש מקלף ירקות יש פרוסות ארוכות של גזר לתוך תערובת גרגר.
טפטוף 1 כפית רוטב סויה לתערובת גרגיר הנחלים; לזרוק למעיל.
חום 1 כפית שמן לווק או מחבת. מבשלים את העוף במרינדה עד שכבר לא ורוד בפנים, על 10 דקות.
ממלאים קערה גדולה במים חמים. עטיפות לטבול אחד בכל פעם לתוך המים במשך כ 2 שניות כל אחד. כמו עטיפות מוסרים מן המים, למלא כל אחד עם 2 כפות גדולות של העוף קומץ קטן של תערובת הנחלים. מקפלים בשני קצוות מנוגדים של העטיפה כדי לפגוש את המילוי. ואז לקפל את החלק התחתון של העטיפה מעל החלק העליון של המילוי רול.
מגישים עם 1/2 כוס רוטב בוטנים לטבילה.