רולס פלומן
רולס פלומן לוקח בערך 1 שעה ו 2 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 281 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צ'דר בוגר במיוחד, בצל אביב, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו פונדו פלומן, Pate של Ploughman, ו ארוחת הצהריים של פלומן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את זרעי הסלרי לתוך תערובת בצק הלחם.
יוצקים את החלב לתוך כד, לפצות עד 325ml עם מים, ואז חם לטמפרטורת היד (זה קל לעשות במיקרוגל).
הוסף לתערובת הלחם והכנס יחד את הוראות האריזה הבאות. השאירו לעלות במקום חם עד כ הוכפל בגודל.
בינתיים, מערבבים יחד 85 גרם של צ ' דר, גבינת ברי, תפוח ובצל באביב, ומתבלים קצת.
מחלקים את הבצק ל 8 חתיכות אפילו.
לגלגל חתיכה לתוך מעגל בערך 10cm רחב (על עובי של נאן), ולאחר מכן כפית שמינית של תערובת גביני לאמצע. לאסוף את הקצוות של הבצק סביב המילוי ולצבוט יחד כדי לאטום בחוזקה אתה לא רוצה את זה להתפוצץ בזמן האפייה. הפוך את גלגול על כך חותמות קצת צבט ו מתרסק יחד מתחת. לעצב מחדש קצת במידת צורך. חזור עם הבצק הנותר ומילוי, ואז לשבת על סדינים אפייה מקומטת, מרווחים קצת זה מזה. מכסים בסרט נצמד משומן ומניחים בצד במקום חם במשך 30 דקות יותר.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מברישים את הלחמניות עם טיפת חלב, מפזרים עם פרג בתוספת קמצוץ יותר זרעי סלרי ואת צ ' דר הנותרים, ואז אופים עבור 20-22 דקות. לאכול חם או קר, עם מלפפון חמוץ.